Contactpagina

Neem contact met ons op

Koppelingsweg 7d 6673DT te Andelst

T+31 488 42 93 24  whatsapp + 31 6 15 12 24 00

Ma t/m Vr     10:00 – 17:30
Za                    10:00 – 14:00

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

In de meeste gevallen is de levertijd 1-4 dagen, voor meer informatie zie onze verzenden en retourneren pagina.

Ja, wij verzenden ook naar België, Duitsland, en Spanje. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de verzenden- en retourneren pagina.

Jazeker, ons afhaalpunt bevind zich in Andelst aan de Koppelingsweg 7d wanneer je de bestelling voltooid in de webshop gaan wij direct voor je aan de slag en maken wij je bestelling gereed om af te halen.

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Bloomcenter en enkel gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling. Alle bij ons bekende persoonsgegevens worden gebruikt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Deze gegevens zijn uitsluitend voor ons eigen gebruik en worden in geen enkel geval en op welke manier dan ook verstrekt aan derden buiten het verzorgen van de verzending van uw bestelling.

Dit kan altijd gebeuren. Neem contact met ons op via email support@bloomcenter.nl of bel of app op nummer 06 15 12 24 00. Wij kijken met u mee en zorgen voor een snelle oplossing zodat u het pakket als nog zo snel mogelijk in ontvangst kan nemen.